Presentator

Presentator Laurens van der Graaf

Als kleine jongen ‘presenteerde’ Laurens op zijn slaapkamer al kleine radioprogramma’s. Totdat zijn vader de stop eruit trok en het huis weer rustig was ­čśë Maar het zat er al vroeg in, muziek en plaatjes draaien. Het was dan ook geen verrassing dat Laurens zijn weg vond in de wereld van de lokale radio.

Na een korte start bij, het inmiddels opgeheven, Radio Graafstroom, stroomde Laurens door naar de RANO ziekenomroep in Sliedrecht om hier het vak echt te leren. Zijn ervaring bracht hij onder meer in de praktijk bij Studio Bergambacht, later Radio Centraal, de RANO en bij MerweRTV in Sliedrecht. ┬áBij deze laatste zender werkte hij lange tijd als presentator, dj, ┬áredacteur en programma maker. Dit laatste in een een zeer brede zin, van sport tot nederpop en van easy listening tot pop en rock. Bij MerweTV presenteerde en produceerde hij menig programma’s voor de streekomroep.

Na een adempauze begint Laurens per november 2014 een nieuw radioprogramma bij de internet web(cast) zender RTVholland  Hier gaat hij op zondagen het programma De Hollandse kerk presenteren.

rtvholland

Share

Geef een reactie