Zanger

Zanger Laurens van der Graaf

Laurens van der Graaf is gezegend met vele talenten. Eén van zijn grote passie’s is zingen. Zowel tijdens optredens als het produceren van eigen teksten op bestaande producties. Alhoewel hij het zingen nu voornamelijk nog in kerken en gemeenten doet, ging daar wel een geschiedenis aan vooraf.

Biografie

Zijn hele leven is Laurens bezig met muziek. Als kleine jongen zong hij al voor zijn klasgenootjes in de bus onderweg naar ieder schoolreisje, deed hij mee met de schoolmusical en draaide hij al met zijn eigen ‘drive in show’ in de speeltuin. Bij het ouder worden liet hij het zingen een lange tijd voor wat het was en stortte hij zich volledig in de lokale en regionale radio. Bij diverse omroepen maakte hij verschillende programma’s, die allemaal één overeenkomst hadden: goede muziek. Het ‘creatieve wonderkind’ maakte ruim 20 jaar radio-, en later ook televisie- programma’s , produceerde jingles en reclameproducties en werkte achter de schermen als (eind-) redacteur, producent en organisator. Daarnaast werkte hij als DJ in verschillende discotheken en op feesten en partijen.

Optredens

Maar ook zijn passie voor het zingen liet hem niet los. Door het meedoen aan verschillende wedstrijden ontdekte hij het plezier in entertainen en zingen. Samen met Rubina, Esther en Ronald vormde hij een tijdje de vocalgroep ‘Still Grazy’ en trad hij op tijdens braderieën, feesten en partijen. Na het opheffen van de groep ging hij solo verder en richtte zich steeds meer op het totale entertainment.

 

Christelijke zanger

Na zijn terugkeer tot God heeft Laurens zijn openbare optredens in kroegen en evenementen achter zich gelaten en zijn zangtalenten ingezet om zijn God te eren. Bij de christelijke band All4One is hij onderdeel van de band als zanger. Daarnaast maakt hij af en toe bewerkingen op oude gospels of met eigen teksten.

 


 

Share

Geef een reactie